Συνεργάζεστε με το easy.gr και ξεκινάτε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα χρησιμοποιώντας την εμπειρία και την υποστήριξη του πρώτου επίσημου καταχωρητή Domain Names!

Επιλέγετε το πλάνο που σας ταιριάζει και τοποθετείτε τον απαραίτητο κώδικα αναζήτησης ή κατοχύρωσης, γρήγορα κι εύκολα στο δικό σας website.

Κάθε Reseller έχει τη δυνατότητα να καθορίζει ο ίδιος την τιμή πώλησης του κάθε Domain, αγοράζοντας από το easy.gr με τις συγκεκριμένες εκπτώσεις σύμφωνα με την κλίμακα.

Η τιμολόγηση γίνεται πάντα στα στοιχεία του μεταπωλητή. Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται με όλους τους διαθέσιμους τρόπους, μέσα από την καρτέλα του μεταπωλητή στο easy.gr

Κατηγορίες ΑΡΙ:

 • API Αναζήτησης: Τοποθετώντας το συγκεκριμένο API στο δικό σας website, αφού σας έχουμε ενεργοποιήσει την πρόσβαση στο online σύστημά μας, μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να αναζητούν και να ελέγχουν τη διαθεσιμότητα όλων των Domain που επιθυμούν κάτω από όλες τις διαθέσιμες καταλήξεις.
 • WHOIS: Ο κώδικας του εργαλείου Whois παρουσιάζει τα στοιχεία στα οποία είναι κατοχυρωμένο ένα Domain Name.
 • API Αναζήτησης και κατοχύρωσης: Τοποθετώντας το συγκεκριμένο API στο δικό σας website, αφού σας έχουμε ενεργοποιήσει την πρόσβαση στο online σύστημά μας, μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας την δυνατότητα να αναζητούν και να ελέγχουν την διαθεσιμότητα όλων των Domain που επιθυμούν κάτω από όλες τις διαθέσιμες καταλήξεις.
  Σε περίπτωση διαθεσιμότητας, το API κατοχύρωσης επιτρέπει στον χρήστη να συμπληρώσει τα στοιχεία του ηλεκτρονικά και να ολοκληρώσει την κατοχύρωση. Η κατοχύρωση υλοποιείται αυτόματα κάτω από την καρτέλα του μεταπωλητή και το Domain μπορεί να λειτουργήσει άμεσα. Η αίτηση θα πρέπει να πληρωθεί μέσα στις επόμενες 4 ημερολογιακές ημέρες.
  Σε διαφορετική περίπτωση ακολουθείται η διαδικασία της ανάκλησης.
 • API Bulk Αναζήτησης: Προκειμένου να μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τα domain που σας ενδιαφέρουν, ο κώδικας API Bulk σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε μαζική αναζήτηση εκατονάδών Domain Name και να λαμβάνετε το αποτέλεσμα σε συγκεκριμένο Format (txt, csv, excel κλπ) έτοιμο προς επεξεργασία.
 • Full API domain management system: Πλήρες σύστημα διαχείρισης Domain με όλες τις προηγμένες δυνατότητες του easy.gr χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο σύστημα μπορείτε να έχετε το πλήρες δικό σας περιβάλλον διαχείρισης όλων των Domain σας.
  Το σύστημα υποστηρίζει όλες τις καταλήξεις και περιλαμβάνει Αναζήτηση, Whois και Realtime Online κατοχύρωση όλων των καταλήξεων.
  Για όσες καταλήξεις υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία, το σύστημα σάς εμφανίζει τα αποτελέσματα του εργαλείου Whois.
  Επιπλέον μπορείτε να δέχεστε πληρωμές με πιστωτική κάρτα στον δικό σας λογαριασμό, αφού λάβετε το δικό σας ID από την Eurobank ή την Winbank.
  To σύστημα λειτουργεί σε ανεξάρτητο subdomain και μπορείτε να παρέχετε πλήρης ανεξάρτητη διαχείριση στους πελάτες σας με δικά του στοιχεία εισόδου.

Was this helpful?

Yes No
You indicated this topic was not helpful to you ...
Could you please leave a comment telling us why? Thank you!
Thanks for your feedback.