Με την υπηρεσία αυτή μπορείτε να κάνετε μία παραγγελία “backorder” για ένα Domain που έχει λήξει και το οποίο βρίσκεται στη διαδικασία “καραντίνας” για τις επόμενες 15 ημέρες. Με το πέρας της περιόδου χάριτος των 15 ημερών, το Domain απελευθερώνεται και είναι διαθέσιμο για την εκ νέου κατοχύρωσή του.
Ο ακριβής χρόνος απελευθέρωσης ενός Domain name δεν είναι ποτέ σταθερός.

Πώς αγοράζετε την υπηρεσία:
Μέσα από το δυναμικό control panel διαχείρισης που σας προσφέρουμε, μπορείτε να προσθέσετε backorder σε όποιο domain επιθυμείτε.
Η διαδικασία εκτελείται σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να προσθέσετε την υπηρεσία αυτή ακόμα και 10 λεπτά πριν την απελευθέρωση ενός domain.

Πώς λειτουργεί:
Η υπηρεσία διαθέτει 10 θέσεις για κάθε Domain. Κάθε θέση μπορεί να αντιστοιχεί σε έναν υποψήφιο πελάτη που θέλει να κατοχυρώσει το Domain αυτό.
Κατά την αγορά της μπορείτε να επιλέξετε όσες θέσεις επιθυμείτε.
Σε περίπτωση που αγοράσετε και τις 10 θέσεις τότε θα είστε ο μοναδικός υποψήφιος για την κατοχύρωση αυτού του Domain και η εταιρία μας δε θα δεχτεί κανέναν άλλο χρήστη που θα δείξει ενδιαφέρον για το ίδιο Domain.
Αν αγοράσετε μόνο μία θέση, τότε υπάρχει περίπτωση να αγοραστούν οι διαθέσιμες θέσεις από άλλους υποψηφίους με αποτέλεσμα να μοιραστείτε τις πιθανότητες επιτυχίας.
Στο διαχειριστικό σύστημα που σας προσφέρουμε βλέπετε σε πραγματικό χρόνο όλη την εξέλιξη του backorder για τα Domain που έχετε επιλέξει.
Έτσι, ενημερώνεστε αμέσως αν κάποιος άλλος χρήστης αγόρασε κάποια ή κάποιες θέσεις από τις τυχόν διαθέσιμες θέσεις του Domain που έχετε επιλέξει κι εσείς.
Τη στιγμή της απελευθέρωσης του Domain, το σύστημα του easy.gr προωθεί αυτόματα την παραγγελία σας στο Μητρώο τόσες φορές όσες δικαιούστε σύμφωνα με τον αριθμό των θέσεων που έχετε.

Πόσο κοστίζει:
Το εφάπαξ κόστος χρήσης της υπηρεσίας Backorder για κάθε domain είναι 5 Ευρώ + ΦΠΑ ανεξάρτητα από το αν το domain τελικά κατοχυρωθεί ή όχι.
Το κόστος της κατοχύρωσης του Domain είναι 25 Ευρώ + ΦΠΑ. Η κάθε θέση κοστίζει 15 Ευρώ + ΦΠΑ.

Τι ισχύει αν αποτύχει ή ακυρωθεί η υπηρεσία Backorder
Στην περίπτωση ακύρωσης της εντολής Backorder ή μη επιτυχημένης κατοχύρωσης, το καταβληθέν κόστος των θέσεων και της κατοχύρωσης επιστρέφονται ολόκληρα αυτόματα ως Credits.
Στην περίπτωση επιτυχημένης κατοχύρωσης τότε δεν υπάρχει κάποια επιστροφή χρημάτων και το Domain τοποθετείται αυτόματα στη καρτέλα σας για διαχείριση.

Διαφάνεια:
Η διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα της κάθε συνεργασίας μας είναι βασική αρχή της εταιρίας μας.
Βλέπετε ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη της διαδικασίας. Ακόμα και για κάθε μία αίτηση που αποστέλλεται στο Μητρώο .GR λαμβάνετε ένα e-mail με τον αριθμό πρωτοκόλλου αυτής.
Έτσι εύκολα μπορείτε να καταμετρήσετε το συνολικό αριθμό αιτήσεων σύμφωνα με τις θέσεις που είχατε αγοράσει.
Σε περίπτωση που το Domain κατοχυρωθεί από άλλον χρήστη, από άλλον καταχωρητή ή ανανεωθεί από τον υπάρχον ιδιοκτήτη πριν την λήξη του, τότε λαμβάνετε ενημέρωση και η διαδικασία αυτόματα μετατίθεται στο νέο χρόνο λήξης του domain.
Αμέσως μετά μπορείτε να επιλέξετε τη διατήρηση ή την ακύρωση της διαδικασίας και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω με την μορφή Credits.

Η υπηρεσία παρέχεται σήμερα μόνο για τις περιπτώσεις των Domain Names με κατάληξη .GR, .COM.GR, .NET.GR, .ORG.GR, .EDU.GR, .GOV.GR

Συμπληρώνετε λοιπόν, το domain της επιθυμίας σας και πατάτε την επιλογή “Backorder” για να εμφανιστούν οι θέσεις που επιθυμείτε, μετά την αναζήτηση:

Επιλέγετε τις θέσεις που επιθυμείτε και πατάτε “Καλάθι” για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας:

Αφού πατήσετε “Στο Ταμείο”, μεταφέρεστε στο επόμενο βήμα για να δηλώσετε τα στοιχεία τιμολόγησης και να επιλέξετε τον τρόπο εξόφλησης, όπως περιγράφεται κι “εδώ”.

Was this helpful?

Yes No
You indicated this topic was not helpful to you ...
Could you please leave a comment telling us why? Thank you!
Thanks for your feedback.